Suscríbete y te regalamos 10 € para tu primera compra

Únete al Club Camarasa

y disfruta de todas las ventajas

Recetas, novedades, noticias, eventos gastronómicos... ¡No te pierdas nada!

  Preguntes freqüents

  Com fer una comanda

  Té diverses opcions: pot seleccionar els productes que desitgi dins la nostra botiga on-line, fer la seva comanda per e-mail (info@camarasafruits.es) o per telèfon (93 211 23 42) o visitar qualsevol de les nostres botigues de Barcelona.

  Horaris

  Estem a la seva disposició, tant a les botigues Camarasa Fruits de Barcelona com per telèfon, de dilluns a dissabte de 8 a 20 h. Si vol fer una comanda o consulta en un altre moment, pot fer-ho a través de la web o per correu electrònic.

  Zones de lliurament

  Per garantir que arribin en condicions òptimes de textura, aspecte i sabor, només entreguem els frescos, plats elaborats i safates gurmet a la zona de Barcelona. Pel que fa a la resta de productes, pot rebre’ls allà on desitgi. Si ho prefereix, també pot fer una comanda on-line, per correu electrònic o per telèfon i passar-la a recollir a qualsevol de les nostres botigues.

  Comandes personalitzades

  Som els seus assistents gourmet, en cas de que dessitgi alguna cosa que no troba a la botiga o que no apareix als serveis habituals, posi’s en contacte  amb nosaltres i farem tot el possible per oferir-li el que està buscant.

  Canvis i devolucions

  Cuidarem al detall el seu enviament perquè rebi exactament el que esperava però, si tot i així desitja fer un canvi o una devolució, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres directament per a poder tractar el seu cas de manera personal.

  Temps d’entrega

  Si la seva comanda és de lliurament en l’àrea Metropolitana de Barcelona, la rebrà en un termini màxim de 12h de dilluns a dissabte. Si pel contrari la seva comanda ha de ser lliurada fora de Barcelona, aquest serà lliurada, en comandes de dilluns a dijous, en un màxim de 24h. Les comandes realitzades per a fora de Barcelona de divendres a diumenge, seran lliurades el dimarts de la següent setmana.

  Si té algun dubte que no hàgim aclarit, som aquí per resoldre’l.

  X
  Abrir chat
  1
  ¡Hola!
  ¿Necesitas ayuda con tu pedido?
  Estaremos encantados de atenderte de lunes a viernes de 8h a 21 😊