Suscríbete y te regalamos 10 € para tu primera compra

Únete al Club Camarasa

y disfruta de todas las ventajas

Recetas, novedades, noticias, eventos gastronómicos... ¡No te pierdas nada!

  Subscriu-te als formatges

  Subscripcions mensuals

  Ja tenim disponible les nostres caixes mensuals de formatges, perquè cada mes puguis gaudir d'una selecció de formatges que hem triat meticulosament per a tu.

  Formatges del món


  Tenim la sort de tenir a l'Aran Taribó com a experta en formatges. Gràcies a ella, a Camarasa podem oferir una gran varietat de formatges: de proximitat, internacionals, produïts amb diferents tipus de llet etc. Aquesta és una oportunitat per a conèixer una miqueta de món sense moure't de casa.

  REGALA GASTRONOMIA

  Subscripció regal

  Per als amants del formatge, no hi ha millor regalo que gaudir cada mes d'una petita selecció de formatges! Tria els mesos de regal tu mateix.

  5 exquisits formatges

  Rep cada mes una selecció de 5 formatges que sumen aproximadament 1 kg en total.

  Triats per la nostra experta, l'Aran Taribó

  <br /> Tenim la gran sort de tenir a l'Aran Taribó, qui triarà meticulosament els 4-5 formatges de cada mes. Gràcies a ella, ens assegurem que siguin formatges de gran qualitat.

  Com o rebràs?

  <br /> Els enviaments seran en fred i amb una caixa perfectament hermètica perquè els productes arribin en perfectes condicions. A més, la nostra caixa va acompanyada d'un petit detall per a acompanyar el tast dels formatges i amb un full de mà explicatiu amb informació sobre els formatges seleccionats.

  X
  Obrir conversa
  1
  Hola!
  Necessites ajuda amb la teva comanda?
  Estarem encantats d'atendre't de dilluns a divendres de 8h a 21h