Description
Bloc de foie gras d’oca trufat Rougié. Aquest foie gras d’oca ha estat elaborat amb un especiat molt lleuger i preparat sense venes per aconseguir una textura molt delicada i agradable. Al seu interior trobarà trossos de tòfona Tuber melanosporum. Rougié garanteix un producte excel·lent gràcies al màxim control de la traçabilitat del producte, ja que disposa de les seves pròpies explotacions d’aviram.
Consells de conservació: Conservar a temperatura ambient. Un cop obert l’envàs, conservar refrigerat entre 0 i 4 ºC durant un màxim de 5 dies.
Suggeriments de presentació: Recomanem servir el bloc de foie gras d’oca trufat fred per a una bona manipulació a l’hora d’obrir l’envàs. El pot menjar sol o el pot acompanyar amb confitures casolanes o unes torrades, per exemple.
Quantitat neta: 210 g
Ingredients: Fetge gras d’oca, aigua, tòfona 3% (Tuber melanosporum), vi de Porto, sal, gelatina de porc, sucre, pebre, antioxidant (ascorbat sòdic) i conservador (nitrit de sodi).
Informació nutricional:
Valor mitjà per 100 g de pes escorregut
Valor energètic: 1.656 KJ / 401 kcal
Greixos: 40 g
Dels quals saturats: 16 g
Hidrats de carboni: 2 g
Dels quals sucres: 0,6 g
Proteïnes: 7,8 g
Sal: 1,7 g