Sobre nosaltres

Un servei exquisit, la llavor de Camarasa Fruits


Els seus assistents gourmet a Barcelona

L’absolut compromís amb la qualitat i la passió per oferir una atenció propera i personalitzada han estat els valors que han crescut amb Camarasa Fruits i que ens han fet créixer.

Aquests ens han guiat des del primer dia, l’any 1959, quan Maria Camarasa va obrir la seva primera botiga de llegums cuits al barri de Sarrià, a Barcelona. Tres generacions després, a aquesta vocació hi sumem més de mig segle d’experiència.

Camarasa Fruits

Més de 60 anys dedicats a conèixer cada fruit de la terra i a fer centenars de viatges per trobar el millor de cada varietat. Per això, la família Camarasa segueix sent l’única encarregada de seleccionar, personalment, tots i cadascun dels productes que servim.

El tracte directe amb els productors és essencial per a nosaltres. És el que ens permet assegurar-nos de treballar exclusivament amb persones que comparteixen el nostre compromís amb l’excel·lència.

Camarasa Fruits

Una vegada trobat el millor de cada casa, li ho servim fresc, tallat, precuinat, acabat de fer, en cistelles, a la porta de casa seva, a l’oficina, per regalar...

Doni un cop d’ull a tot el que tenim per a vostè a Camarasa Fruits i, si desitja o necessita alguna cosa més, demani.

Som els seus assistents gurmet i estem a la seva disposició.
Què li ve de gust?


Un altre compromís essencial

Camarasa Fruits

Comprometre’ns a oferir-li sempre el millor demana cuidar la seva salut i la del planeta.

Per això, a Camarasa Fruits ens assegurem de seleccionar únicament aquella fruita i verdura que hagi estat produïda en cultius lliures d'alteracions químiques nocives. D’entre aquesta, seleccionem la més gustosa, de millor qualitat i, quan ens és possible, de proximitat.


De la mateixa manera, investiguem contínuament per trobar envasos respectuosos amb el medi ambient. Per això, hem canviat les bosses de plàstic per les de paper, la majoria dels recipients utilitzats a Camarasa Fruits són compostables o fets amb materials sostenibles i seguim buscant solucions per tenir cada vegada un menor impacte ecològic.

Camarasa Fruits

El nostre granet d’arròs

A Camarasa Fruits treballem amb diverses organitzacions sense ànim de lucre.

Per una banda, amb Aura Fundació, que lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb qui col·laborem en una iniciativa en la que han estat pioners al país: la tan necessària inclusió laboral.

Per l’altra, des de l’any 2014 cooperem amb la Fundació Barcelona Actua, que treballa per la inclusió social i el suport a les persones i col·lectius més vulnerables de la ciutat.

D’aquesta manera, a través de la donació setmanal de menjar i de dues beques d’estudis anuals, fem la nostra petita aportació a causes que també creiem de vital importància: apostar per la formació dels ciutadans que crearan la societat del futur, ajudar a aquells que ho necessiten i evitar el malbaratament d’aliments.