Serveis

Molt més que productes delicatessen


Els seus assistents gourmet a Barcelona

Cuidar la selecció de fruites, verdures i productes delicatessen que li oferim a Camarasa Fruits és essencial per a nosaltres. Tant, com acompanyar-la d’una atenció i uns serveis exquisits, complets i personalitzats.

Camarasa Fruits

Safates gurmet Li ho servim amb safata

Preparem safates de formatges, d’embotits, de fruita o dels productes que vostè desitgi per a reunions, celebracions i tota mena d’esdeveniments. Pot escollir entre les nostres safates gurmet o demanar-nos-en a mida per a vostè i per a l’ocasió.

Encarregar una safata
Camarasa Fruits
Camarasa Fruits

Cistelles gurmet Regals per al paladar

Vol fer un regal especial? Li podem preparar cistelles de fruita de temporada, exòtica, de formatges, de verdures, de productes delicatessen o crear la combinació que vostè ens demani. Ja triï els productes personalment o deixi la selecció en les nostres mans, li garantim un resultat espectacular i deliciós.

Encarregar una cistella

Menjar per emportar On vol menjar avui?

Tots els plats del nostre restaurant, fruita fresca curosament seleccionada i altres delícies per menjar a la terrassa de casa seva, davant del mar o allà on desitgi. Li ve de gust una amanida poke, un risotto amb tòfona, uns rotllets de roast beef...? Nosaltres li ho preparem.

Procurem que la màxima quantitat possible dels nostres envasos sigui reutilitzable o compostable.

Fer una comanda
Camarasa Fruits
Camarasa Fruits

Serveis per a empreses Productes delicatessen, B2B

A part de servir-lo a vostè, podem servir també al seu negoci. Ja necessiti algú de confiança que s’encarregui del càtering per a la seva empresa, vulgui regalar paneres de Nadal gurmet, rebre fruita fresca a l’oficina..., estem a la seva disposició.

Més informació