Restaurant

Per anar fent boca…


Cuina de mercat per a paladars sibarites

L’excel·lència i frescor de la cuina de mercat del nostre restaurant prové dels productes que utilitzem per a la seva elaboració: els que hem seleccionat a consciència per a la botiga. D’això i del savoir faire dels nostres cuiners, per descomptat.

Per al delit dels seus sentits, comptem amb un forn de carbó del qual surten exquisideses basades en la fruita i verdura de temporada, com ara arrossos a la brasa, una de les especialitats del restaurant; una barra de sucs naturals on pot combinar tots els nostres frescos com més li agradi o triar entre gustoses i saludables propostes; i una selecció de vins i escumosos que renovem temporada rere temporada, per aconseguir els millors maridatges amb l’oferta gastronòmica de cada estació de l’any.

La carta que trobarà al restaurant
varia segons l’hora en què ens visiti:

De 9 a 12.30 h

Esmorzars saludables amb sucs naturals, torrades, entrepans i sandvitxos, truites plegades...

De 12.30 a 17 h

Una cuidada carta de temporada que canvia cada dues setmanes, amb les suculentes propostes que l’equip de cuina crea amb els frescos del moment, acompanyada dels “Clàssics”, els indispensables del nostre restaurant.

De 17 a 21 o 22 h (segons l'hora de tancament de l'Illa Diagonal)

Entrepans i sandvitxos, amanides i una selecció de tapes i platets ideals per compartir.

Cuina de mercat pensada per satisfer als més hedonistes.