Camarasa Premium Salads


Amanides gurmet i bowls al gust dels més exigents

A Camarasa Premium Salads trobarà amanides gurmet i bowls per endur-se, freds i calents, elaborats amb ingredients de la més alta qualitat i 100 % sense gluten.

Sense deixar de banda el nostre objectiu de sempre (delectar el seu paladar amb sabors excel·lents), les propostes de Camarasa Premium Salads han estat dissenyades per cuidar la seva salut. Per això, tant en les elaboracions fredes com en les calentes, utilitzem exclusivament productes prèmium frescos, triats per selecció directa i preparats cada dia al nostre obrador; com ara deliciosos ferments casolans que destaquen per les seves propietats saludables.

A més, perquè pugui gaudir dels exquisits sabors de les nostres receptes sense fer el salt al seu tipus de dieta habitual, hem creat un bon nombre d’opcions vegetarianes i veganes, baixes en carbohidrats i fins i tot anti-aging. Així com, en col·laboració amb un nutricionista esportiu, bowls i amanides gurmet especials per a esportistes que l’ajudaran a preparar-se per a la seva propera sessió d’entrenament, ja sigui potenciant la resistència o la força.

Però i si vostè prefereix combinar aquests ingredients de qualsevol altra manera? Doncs pot fer-ho com li vingui de gust, només faltaria. Nosaltres, si vol, li oferim algunes pautes per assegurar el valor nutricional de la seva amanida gurmet o el seu bowl, la resta queda en mans de la seva imaginació.

Per no deixar cap detall de banda, a més, li oferim una selecció de snacks i begudes saludables perquè pugui completar el seu àpat.

Sa i alhora deliciós? Camarasa Premium Salads.

El medi ambient també és important per a nosaltres. Per això, tots els coberts que posem a la seva disposició i els envasos de les nostres amanides gurmet i bowls són compostables.

L’esperem a Pl. Catalunya, 14, El Corte Inglés

Horari: De dilluns a dissabte, al seu servei des de les 10:00 h fins a les 20:00 h (o fins a les 21:00 h a l’estiu).