Botigues

Molt més que la seva fruiteria a Barcelona


Cuina de mercat per a paladars sibarites

Érem la seva fruiteria a Barcelona... Ara, som la seva fruiteria, la seva botiga delicatessen de confiança i els seus assistents gurmet. I continuem treballant per oferir-li nous serveis i ser més a prop seu cada dia. Tot, per a la seva comoditat.

Camarasa Fruits

Si vol que l’atenguem en persona, l’esperem a qualsevol de les nostres botigues:

Carrer Torras i Pujalt, 48

La nostra primera fruiteria a Barcelona i, actualment, la botiga delicatessen insígnia de Camarasa Fruits.
En ella trobarà, a més de totes les varietats de fruita i verdura prèmium que triem per selecció directa i dels nostres plats elaborats, la major varietat de productes gurmet: formatges nacionals i d’importació, embotits ibèrics, selecció de vins, xocolates, olis, pastes gurmet, etc.

Horari: De dilluns a divendres, al seu servei des de les 8:00 h fins a les 14:30 h i des de les 17:00 fins a les 20:00 h. Els dissabtes l'atendrem de 8h a 14:30 h.

Calle Amigó, 59

Oberta l’any 1992 per servir als barris de Pedralbes, Sarrià i Sant Gervasi, en aquesta petita fruiteria de Barcelona li oferim, juntament amb la fruita i la verdura fresca i tallada més gustosa, els nostres plats elaborats i una cuidada selecció de productes gurmet.

Horari: De dilluns a divendres, al seu servei des de les 8:00 h fins a les 14:30 h i des de les 17:00 fins a les 20:00 h. Els dissabtes l'atendrem de 8h a 14:30 h.

Centre Comercial L’Illa Diagonal, planta -1, zona “El Rebost”

El nostre punt de venda més versàtil: una fruiteria a Barcelona que també és un restaurant. A l’Illa tenim per a vostè una gran varietat de fruita, verdura, els plats elaborats del dia i una petita i cuidada selecció de productes prèmium, a més d’una barra de sucs naturals, que creem al seu gust i al moment.

Horari: De dilluns a dissabte, al seu servei des de les 8:00 h fins a l’hora de tancament del centre comercial L’Illa Diagonal.

Carrer de Trinquet, 2

En aquesta adreça trobarà el nostre obrador, on cada dia preparem els plats elaborats, els sucs cold pressed i tota la fruita i la verdura que pelem i tallem perquè vostè només l’hagi d’afegir a les seves receptes o assaborir-la directament. Sempre que li vingui de gust, pot comprar-ho tot allà mateix. A més, a la botiga també hi trobarà una petita selecció de conserves i productes delicatessen.

Horari: De dilluns a divendres, al seu servei de 8:00 fins a les 20:00 h. Els dissabtes l'atendrem de 8:00 h a 12:00 h.

Pl. Catalunya, 14, Club del Gourmet de El Corte Inglés

Comptem amb un corner de productes frescos al Club del Gourmet de El Corte Inglés de Plaça Catalunya, on trobarà peces de fruita fresca, la nostra fruita i verdura tallada, sucs cold pressed, amanides per emportar i algunes verdures especials de temporada.

Horari: De dilluns a dissabte, al seu servei des de les 10:00 h fins a les 20:00 h (o fins a les 21:00 h a l’estiu).

Av. Diagonal, 617, Club del Gourmet de El Corte Inglés

Al Club del Gourmet de El Corte Inglés de l’Avinguda Diagonal també hi pot trobar un corner de Camarasa Fruits. En ell li oferim peces de fruita fresca, la nostra fruita i verdura tallada, sucs cold pressed, amanides per emportar i algunes verdures especials de temporada.

Horari: De dilluns a dissabte, al seu servei des de les 10:00 h fins a les 20:00 h (o fins a les 21:00 h a l’estiu).