fbpx

  Què li ve de gust?

  Som els seus assistents gurmet, si desitja alguna cosa que no troba a la botiga on-line, digui’ns i farem el possible per servir-li-ho.

  He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocionalHe llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional
  Clàusula legal d'informació »


   


  Tot, per a la seva comoditat.

  Podem atendre’l personalment a les nostres botigues, preparar el que li vingui de gust al restaurant, rebre la seva comanda per telèfon o e-mail i també dur-li la compra que vostè faci on-line. El que li sigui més còmode.

  Per cuidar de vostè, cuidem també el seu planeta.

  Amb l’objectiu de protegir el medi ambient, les noves bosses i cada vegada més dels nostres envasos són compostables o fets amb materials sostenibles.

  Frescos elaborats

  Amanides, fruita i verdura tallades, sucs cold pressed i altres creacions. Tot elaborat amb els ingredients més gustosos, frescos i de qualitat.

  Comprar

  Rebost gurmet

  Ventresca de bonítol del nord, foie trufat, catànies, pasta italiana, champagne i un llarg etcètera de productes gurmet.

  Comprar

  Safates gourmet

  Safates de fruita, de formatges, d’embotits o dels productes que desitgi per a les seves reunions, festes i esdeveniments especials.

  Comprar

  Cistelles gurmet

  Cistelles de fruita, de productes delicatessen o d’allò que més li agradi a la persona a qui li vulgui fer un regal exquisit.

  Comprar

  Frescos a granel

  L’exquisida verdura i fruita fresca de les varietats seleccionades per Camarasa Fruits, al pes per delectar el seu paladar.

  Comprar
  Abrir el chat
  1
  ¡Hola! Si necesitas ayuda de un asistente gourmet para realizar tu compra, no dudes en escribirnos :)